PMP KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS

KULJETUKSET PÄIJÄT-HÄMEESTÄ KOKOSUOMEN ALUEELLE - kokosuomen alueelta Päijät-Hämeeseen

KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS TARKOITTAA KULJETUSTA JOKA EI OLE HÄTÄKESKUKSEN ALAINEN TEHTÄVÄ: TARKOITETTU POTILAILLE JOILLE EI PAARITAKSI RIITÄ JA EI KUULU KIIREELLISEEN AKUUTTIIN ENSIHOITOPALVELUN piiriin (112). KIIREETTÖMIÄ KULJETUKSIA ON HYVIN SUURI OSA JOSSA TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAINEN KOHTEESSA ARVIOI TILANTEEN. 

TILAAJANA VOI OLLA TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAINEN KUIN OMAINENKIN. MIELELLÄMME NEUVOMME TARVITTAESSA KULJETUKSEN TILAUKSESSA JOS KOEMME ETTÄ EMME OLE OIKEA TILAUKSEN SUORITTAJA.

HOITOLAITOSSIIRROT, ENNALTASOVITUT LÄÄKÄRI KÄYNNIT JOITA VOI OLLA KAIKKI NIIN SILMÄLÄÄKÄRISTÄ ERIKOISLÄÄKÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLE, PÄIVYSTYSKÄYNNIT, SOVITUT LABORATORIO KÄYNNIT. KAIKKI KOTIIN KULJETUKSET TAI KODISTA PÄIVYSTYKSEEN

KOTIHOIDOLLE ESIMERKKINÄ: KOTIHOITO MENEE ASIAKAS KÄYNNILLE JOSSA SELKEÄSTI ASIAKKAAN TILA HEIKENTYNYT, KAATUNUT TAI MUUTEN TARVITSEE PÄIVYSTYSKÄYNTIÄ. KOTIHOIDON VASTUULLA USEASTI MYÖS ASIAKKAAN KÄYNNIT SOVITUSTI TOIMENPITEISSÄ JOIDEN TARVE VOI OLLA MIKÄ VAAN JOHON ASIAKAS EI ITSE KYKENE PÄÄSEMÄÄN TAI OMAISET EI VOI TILANTEESSA AUTTAA. KERROSTALON TUOMAT HAASTEET OVAT YLEINEN ONGELMA LIIKKUMISEN TUOMIEN RAJOITUSTEN VUOKSI. MEILLE SOITTO TILANTEISSA RIITTÄÄ.

YKSITYISET SEKÄ KUNNALLISET HOITOLAITOKSET: HOITOLAITOKSESTA TARVITTAVAT KÄYNNIT PÄIVYSTYKSEEN, SOVITTUUN KÄYNTIIN LÄÄKÄRILLÄ, KOTIINKULJETUKSET TAI MUUT HOITOLAITOSTEN VÄLISET SIIRROT 

TURVAPUHELIN: TURVA-AUTTAJA MENEE PAIKALLE JA TOTEAA ASIAKKAAN TARVITSEVAN PÄIVYSTYSKÄYNTIÄ. TILANNE VOI OLLA LÄHES MIKÄ VAAN, KUITENKIN NIIN ETTÄ SELKEÄSTI TAJUNNAN TASO ON ASIAKKAALLE NORMAALILLA TASOLLA. AKUUTEISSA TILANTEISSA SOITTO AINA 112

KIIREETTÖMISSÄ KULJETUKSISSA POTILAALLA VOI OLLA HAPPILISÄ TAI ESIM I.V YHTEYS.

KOTIINKULJETUKSET MYÖS JOS POTILAAN TILA SEN VAATII esim liikuntarajoituksen vuoksi. Tarvitsee kaksi kantajaa. Palvelulla on myös tarkoitus helpottaa kuljetuksen saantia kiireettömällä ambulanssilla jossa terveydenhuollon henkilöt palvelevat. Helpottaa terveydenhuollon henkilöä tilausta tehdessä.

ENNAKKOTILAUKSELLA TOIMIMME 24h JA KULJETAMME PÄIJÄT-HÄMEESTÄ KOKO SUOMEN ALUEELLE. (KIIREELLISET / HENKEÄUHKAAVAT AINA 112.

KULJETAMME MYÖS KORONA POTILAAT.

A-AMBULANSSI: Yksikköinä yhden henkilön A ambulanssi (vitaali ja kamera seurannalla tarvittaessa)paarit,kantotuoli

AMBULANSSI: Siirtokuljetus ambulanssi kahdella henkilöllä. Paarit, kantotuoli joten kerrokset eivät ole ongelma Mainitsethan tilausta tehdessä potilaan tilasta ja tarpeista.

Määritetään yhdessä oikea kuljetusmuoto Palvelun tuottaa Medical Revolution Oy - premium medical partner -

Palveluntuottaja: Medical revolution oy - Premium Medical Partner -

Viikon jokaisena päivänä

Tilausnumero: 045 237 8634 (24h) tai siirrot@pmprescue.fi 

Meille voi soittaa ja kysyä rohkeasti. Me kerromme ja opastamme tarvittaessa

Meiltä voit tilata kiireettömän ambulanssikuljetuksen tarpeidesi mukaan heti samalle päivälle tai jopa useamman viikon päähän.

Aika tilaukset helposti yhteydenotto lomakkeella 24h (löytyy sivun alhaalta)

OTAMME VASTAAN MYÖS TURVAPUHELIN (tupu) SOPIMUSKÄYNTIPÄIVYSTYKSIÄ Päijät-Hämeen alueella. Me voimme toimia turva-auttajina 24h. Soita tai laita s.postia kysyäksesi lisää palvelustamme. 

TILAA ALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA KIIREETÖN SAIRAANKULJETUS HELPOSTI ENNAKKOON. Täytä viestikenttään asiakkaan tiedot, lähtöpaikka, määränpää, muut oleelliset tiedot. 

 

Nimi*
Puhelinnumero*
Aihe*
Viesti*